GTK ─ Gråsten Tennisklub (beliggende i Sønderborg kommune)

Velkommen til GTK ─ Gråsten Tennisklub

 

I Gråsten har vi en dejlig tennisklub, hvor vi hygger os med hinanden og spiller tennis på forskellige niveauer. I tennisklubben er der p.t. 99 medlemmer, og vi mødes, når vi kan, for at kombinere socialt samvær med motion på den sjove måde. På denne hjemmeside kan du læse mere om klubben og vores aktiviter m.m.

 

Faciliteter
Klubben disponerer over 3 rødgrusbaner beliggende på adressen Ahlefeldvej 4, lige bag Ahlmannsparken i Gråsten (se kort nedenfor). I tilknytning til banerne finder du klubhuset. Omklædnings- og badefaciliteter forefindes i Ahlmannsparken, og nøglen hertil, finder du i klubhuset.

Kontingent
Se venlist kontingentsatsen og kontonummer for indbetaling af kontingent under punktet "Kontingent" i menuen Om Klubben kontingent og nøgler".

Benyttelse af anlægget
Banerne og klubhuset står kun til rådighed for klubbens medlemmer og skal altid efterlades i aflåst stand, når man som den sidste forlader klubhuset og banerne dette uanset hvornår på dagen man spiller.

Reservation
Før man spiller, skal man booke en bane. Dette er vigtigt for at klubben kan dokumentere hvor mange timer, banerne blive benyttet. Der må ikke spilles på en bane uden i forvejen at have booken en banetid

Banevedligeholdelse
Vær venligst omhyggelig og påpasselig med at få banerne ordentlig fejet og evt. skrabet efter endt spil, så de kan forblive i god stand hele sæsonen. Følg og respektér i øvrigt baneformandens anvisninger.

Tennisspiller

 

Med kærlige tennis-hilsener

Bestyrelsen i Gråsten Tennisklub

(Sønderborg kommune, Sønderjylland)

Kort over Gråsten Tennisklub