Regler for benyttelse af boldmaskinen i Gråsten Tennisklub

For at benytte boldmaskinen skal der indbetales 100 kr. i ekstra kontingent/år pr. bruger samt 100 kr. i depositum for at få udleveret en personlig systemnøgle til skabet, hvor boldene vil være opbevaret.

Hver gang du ønsker at benytte boldmaskinen skal følgende gøres:

1. Boldmaskinen skal bookes via klubbens hjemmeside. Vælg boldmaskinen som din partner når du booker banen.
  2. Boldmaskinen kan kun anvendes på bane 1 og 2.
  3. Du har ansvaret for at boldene efter endt brug kommer tilbage i skabet og at dette bliver låst. (Der er i alt 144 stk. bolde af mærket Tretorn X-trainer)
  4. Skulle det ske at en bold skydes væk og ikke kan findes igen, så noteres det på sedlen i skabet.
  5. Hvis der sker skader på boldmaskinen, skal dette noteres på sedlen i skabet, så den næste bruger ved, hvad det er, der ikke virker. Derudover skal der sendes en mail til bestyrelsen, så de er orienteret.
  6. Boldmaskinen står i klubhuset og skal sættes tilbage i klubhuset i samme stand.
  7. Hvis det regner må boldmaskinen IKKE benyttes.

Boldmaskinen vil ydermere kunne benyttes om torsdagen, hvor vi har torsdagsspil for seniorer fra 19 til 21. Her vil du også kunne få en instruktion i hvordan maskinen virker.

Vi håber, at vi med ovenstående regler fortsat kan tilbyde vores medlemmer at anvende boldmaskinen efter behov. I 2016 mistede vi pludselig over halvdelen af boldene, så derfor er vi nødsagede til at anvende ovenstående regler for brug af boldmaskinen.

Med tennis hilsen

Bestyrelsen GTK