Klubturnering 2019, Gråsten Tennisklub

Klubturnering: Som afslutning på sæsonen afholdes klubturnering, hvor alle kan deltage. Der bliver lavet puljer både til turneringsspillere, motionister og børn, og vi forventer at afslutte med en finaledag med masser af socialt samvær. Vi vil igen i år invitere vores naboklubber til at deltage i vores klubmesterskab 2019. Sidste tilmelding er endnu ikke fastlagt, men de indledende kampe forventes at starte allerede i uge 24. Senere vil der komme et opslag om klubmesterskabet i klubhuset.

Finaledagen bliver afviklet den lørdag den 14. september 2019 startende kl 10:00.

Noter dig allerede nu disse datoer i din kalender, så du ikke går glib af denne festlige afslutning på sæsonen. I juni opsættes et opslag herom i klubhuset.

Det er virkelig sjovt og mangler du en makker til en double, så forhør dig ved torsdagsspil om der er nogen der kan hjælpe med at finde en makker. Evt. kan du bruge facebookgruppen GTK - Gråsten Tennisklub til at forhøre dig, om der nogen, som mangler en makker.