TORSDAGSSAMSPIL FOR SENIORER - TENNIS I GRÅSTEN

TORSDAGSSPIL FOR MOTIONISTER OG SENIORER

Åben træning/spil for seniorer:
Hver torsdag startende den 30. april kl. 18:45 vil der blive arrangeret åben tennis for seniorer, hvor alle kan komme og spille/træne.
Det er ikke nødvendigt, at have en makker for at deltage, idet hele ideen med arrangementet er at skabe nye kontakter til andre medlemmer i klubben.

I skrivende stund, hvor der er Corona-krise i landet, minder vi om, at forsamlingsforbudet på 10 personer er gældende og opfordrer til, at dette respekteres.

Vi ser gerne at alle, både øvede og mindre øvede, deltager i torsdagsspillet og håber således, at vi også derigennem kan skabe klubånd og sammenhold.

Repræsentanter fra bestyrelsen træffes i klubben på torsdage fra kl. 19-20, hvor bl.a nøgler osv. kan udleveres.

.