Referat af generalforsamling den 17/06/2021

18. juni 2021 00:09 , af Jens Staadsen Petersen

Tilstede var hele bestyrelsen plus Lars Alnor, Erhardt Auerbach og Thomas Obenhausen.

1) Benny blev valgt som ordstyrer, og Paul skrev referat. Benny konstaterede, at der var blevet indkaldt til generalforsamlingen i rette tid, og at generalforsamlingen stod ved magt.

2) Formanden fremlagde sin beretning omkring begivenhederne i det forgangne tennisår.

3) Kassereren fremlagde regnskabet for det forgangne år, som blev godkendt.

4) (Behandling af indkomne forslag).

Det blev konstateret, at de indkomne forslag var indsendt rettidigt. De behandles hver især under punkt 7-10.

 

5)  (Valg af bestyrelse og suppleanter)

Claus Thomsen blev genvalgt som kasserer og Benny Bruhn blev genvalyt som sponsorkontakt.

 

6)  (Valg af revisor og revisorsuppleant)

Erhard blev genvalgt som revisorsuppleant og Sofie Blaske blev genvalgt som revisor.

 

7)  (Drøftelser omkring tilsagn om støtte til etabelering af padel-bane)

Claus Thomsen orienterede omkring planerne og fremskridtet med etablering af Gråsten Padel-klub som paraply-organisation for alle ketcher-foreninger i Gråsten).

Det blev enstemmigt vedtaget at støtte etableringen af Gråsten Padel-klub med 25.000 kr., såfremt padel-banen kommer til at ligge på legepladsen ud for GTK’s klubhus.

 

8)  (Drøftelser omkring kameraovervågning ved klubhuset set i lyset af det seneste hærværk på bænk og spray-maling på klubhus og logo).

Der blev besluttet at tage 1. skridt i retning af opsættelse af kameraovervågning ved klubhuset. Det første trin består i, at formanden kontakter Preben Köning for at høre, om opsættelse af et kamera ved klubhuset er lovligt.

9)  (Forslag fremsat af Ann-Marie Basinak om etablering af en helårs-/vinterbane)

Der var opbakning til at undersøge, hvad det koster at etablere en helårsbane. Palle fik tildelt opgaven.

10)  (Forslag fremsat af Thomas Obenhausen:

Forslag 1: plusmedlemsskab med mulighed for altid at tage en gæstespiller med. Forslag 2: Allerede betalende spiller kan tilkøbe et anonymt medlemskab som man kan låne til sin gæst.)

Der blev vedtaget at oprette et plus-abonnement, således at klubbens medlemmer til en samlet abonnementspris af 1000 kr. frit kan medbringe gæstespillere, både til single- og double-spil. Ordningen træder i kraft med omgående virkning. (Det skal her nævnes, at medlemmer med et almindeligt abonnement maksimalt må medbringe en gæstespiller 4 gange i løbet af én sæson.)

11)  (Eventuelt)

Der var enighed om at male klubhuset til august.

Der blev stemt om at købe nye bænkesæt. Forslaget blev ikke  vedtaget, idet kun 2 personer stemte for forslaget. Det blev istedet vedtaget at nedslibe og oliemale de gamle bænksæt. Erhard og Jens meldte sig til denne opgave.

Efter formandens ønske skifter bestyrelsesmedlem Peter Schøning ansvarsområde. Han træder tilbage som webmaster og indgår istedet i bane- (og klubhus-) udvalget samme med Palle.